Väsymys, uupuminen ja loppuun palaminen ovat aikamme ongelmia. Energiahoidot puhdistavat, tasapainottavat ja aktivoivat kehon energiakentän, auttaen sinua parempaan fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin.


Energiahoito

60min. 55,00€

Kehon energiakentän ja chakrojen puhdistaminen, tasapainotus ja aktivointi. Hoitoon sisältyy energia-/ Chakrakuvat, ns. selvänäköiset ”symbolikuvat”
Ihminen on paljon laajempi kokonaisuus kuin tämä fyysinen, kaikille näkyvä persoonamme. meissä on myös henkiset tasomme. Chakrat ovat ihmisen energiakentässä sijaitsevia keskuksia, joiden kautta elinvoima virtaa auran eri tasojen välillä. Chakrojen kautta voimme vaikuttaa fyysiseen kehoon, tunteisiin ja ajatuksiin samanaikaisesti. Energiahoidossa hoidetaan asiakasta hänen tilanteensa mukaan puhdistaen energiakeskuksia menneistä tunne- ja ajatus lukoista. Hoito suoritetaan ilman välineitä niin, että asiakas lepää hoitopöydällä vaatteet päällä.

Energiahoidossa hoitajan keho on se instrumentti, jonka kautta parantava voima virtaa hoidettavaan. Hoito auttaa löytämään elämässään tarpeellisia oivalluksia sekä näkemään elämänsä ongelmat selvemmin suuremmassa mittakaavassa ja positiivisemmassa valossa. Vapautunut, terve ja itseään toteuttava ihminen on tavoitteena. Hoito on erittäin rentouttavaa ja antoisaa, saa olon tuntumaan kevyemmältä, ”puhdistuneemmalta”, sekä auttaa kehoa parantumaan. Hoidossa tunteet pääsevät valloilleen ja asiakkaalle avautuu uusia näkökulmia omaan elämäänsä. Hoito saattaa myös nostaa kätkettyjä, ärsyttäviä tunteita pintaan, jolloin joudut työskentelemään hetkisen niiden parissa. Hoidon jälkeen on hyvä antaa aikaa itselleen, vaikkapa lepäämällä tai liikkumalla luonnossa.

Energiahoidosta saat erityisesti apua:

 • Tunnet olevasi jumissa elämässäsi
 • Ihmissuhteista tai työstä johtuviin stresseihin
 • Haluat päästä eteenpäin
 • Olet väsynyt ja haluton kuin olisit kadottanut elämäsi ”punaisen langan”
 • Liian voimakkaita tunteita, joita on vaikea pitää hallinnassa
 • Kärsit negatiivisistä ajatusmuodoista
 • Haluat tutustua itseesi paremmin
Koska hän ei tiennyt sen olevan mahdoton tehtävä, hän meni ja teki sen

Energiahoito & hieronta

Puolihieronta & Energiahoito 90min. 75,00€
Kokohieronta & Energiahoito 120min. 105,00€

Tämä yhdistelmähoito on välittävää ja läsnäolevaa kosketushoitoa vaikuttaen syvälle mielen tasapainoon. Voit itse valita yhdistelmäksi joko puoli- tai kokohieronnan & energiahoidon.

Hierontaan rauhoittuminen ja rentoutuminen avaa tilaisuuden kurkistaa omaan sisäiseen maailmaasi. Energiahoidon ja selvänäköisten ”symbolikuvien” aikana syntyy oivalluksia oman itsesi parempaan ymmärtämiseen, lisäten itsetuntemustasi myös tietoisella tasolla.

On aika hiljentyä,
astua perimmäisten
kysymysten ääreen,
avata ovi ymmärrykselle,
kohdata sekin
mitä silmä ei näe,
kuulla kauneus sydämellä,
tuntea turva,
luottaa lujaa.
Tämäkin päivä
täynnä tarkoitustaan.

Energiahoito & Hieronnasta sinulle on erityisesti apua:

 • Tunnet olevasi jumissa niin fyysisesti kuin henkisestikin
 • Ihmissuhteista tai työstä johtuviin stresseihin
 • Olet väsynyt ja haluton kuin olisit kadottanut elämäsi ”punaisen langan”
 • Haluat takaisin oman elämänilosi lähteille
                            TAI
  Haluat vain yksinkertaisesti oppia tuntemaan ja ymmärtämään itseäsi paremmin.
   
Elämäsi on palapeli. Tehtäväsi on löytää myös vaikeat palat