Hieronta on syvälle itseen ulottuva retki joka auttaa sinua elämään itsesi näköistä ja tasapainoista elämää.


Hemmottelu

Hemmotteluhieronta

120 min.90,00€

Tämä hieronta on syvemmälle menevä ja antaa todella aikaa keskittyä ongelmakohtiin niin fyysisesti kuin psyykkisestikin normaaliin kokohierontaan nähden. Työasennot ja staattinen työ aiheuttavat keholle epätavallista kuormitusta aiheuttaen lihasten kireyttä. 2h- hieronnassa voin käyttää aikaa erityisesti keskittyen, etukäteen kerrottuihin ongelmakohtiin. Tämä hoito on kokonaisuudeltaan perusteellisempi ja hoitavampi kokohieronta.

Hieronnan perimmäinen tarkoitus on vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lievittää kipuja ja rentouttaa lihaksia. Vaikka hierontaotteet kohdistuvat kudoksiin vaikuttaa hieronta asiakkaaseen myös aina kokonaisvaltaisesti. Sen elvyttävä vaikutus ulottu paljon syvemmälle, sillä rento ja rauhallinen keho virkistää samalla myös mieltä. Hieronta sopii kaikenikäisille ja melkein kaikkiin lihasvaivoihin.

2h-kokohieronnasta on sinulle erityisesti apua.

 • Päänsärkyyn, huimaukseen ja kipuihin
 • Lievittää lihasjännityksiä ja särkyjä
 • Raajojen puutumisiin
 • Stressin laukaisemiseen
 • Unettomuuteen
 • parantaa lihasten ja pehmytkudosten elastisuutta
 • Auttaa liikkujaa lihashuollossa
 • Haluat rehellisesti rentoutua ja hemmotella itseäsi
Nauru on lyhin etäisyys kahden ihmisen välillä

Intuitiivinen_hieronta

Intuitiivinen hieronta

120 min.90,00€

Intuitiivinen hieronta on pehmeää ”intuitiivista kuuntelua” sekä lihaksiin syvälle menevä menetelmä. Tarkoituksena on auttaa asiakasta tutustumaan omaan kehoonsa, itseensä ja elämäänsä. Hieronnan ja intuitiivisen keskustelun myötä päästään turvalliseen rentoutuneeseen fyysiseen ja psyykkiseen tilaan, jolloin lihasjännitykset, tunne- ja energiatukokset on mahdollista tiedostaa ja poistaa. Lihasjännitykset pitävät sisällään energiaa, joka on lukkiutunut. Jokin asia on ratkaisematta. Hieronnalla ja energiaa kanavoiden unohtuneet ja ristiriitaiset tunteet alkavat toisinaan nousta pintaa kohti. Ratkaisukin saattaa pulpahtaa sieltä tunteiden myötä.
Hoito antaa vapauden tunnetta, rauhallisuutta ja selkeyttä, eli auttaa ymmärtämään ja oivaltamaan omia negatiivisia ajattelu ja käyttäytymismalleja. Tämä on syvälle itseen ulottuva retki. Intuitiivinen hieronta auttaa sinua elämään itsesi näköistä ja tasapainoista elämää.

Intuitiivisesta hieronnasta saat erityisesti apua:

 • Tunnet olevasi jumissa elämässäsi niin ajatustesi kuin kehosikin osalta
 • Haluat oivaltaa miten mieli ja tunteet vaikuttavat kehoosi
 • Tunnet halua päästä elämässäsi eteenpäin

 

Ajatuksemme ovat kaikkein tärkeintä. Meistä tulee sitä mitä ajattelemme

Hierontaa_lahjaksi

Hierontaa lahjaksi, saatavana myös sarjakortti!

45 min. 45,00€

Stressaako arki? Oletko sinä tai lähimmäisesi rentoutumisen tarpeessa? Lahjoita lähimmäisellesi hyvinvointia ostamalla lahjakortti hierontaan.

3 x 45min sarjakortti    125€
5 x 45min sarjakortti    190€       
10 x 45min sarjakortti  370€