Hei, olen Mervi Heltelä ja olet lämpimästi tervetullut sivuilleni.

Mikä sitten onkaan syy täällä oloosi toivon voivani auttaa Sinua, sillä sattumaahan ei ole.

Valmistuin hierojaksi elokuussa-84, josta asti olen toiminut itsenäisenä yrittäjänä. Tänä vuonna 2019 tulee 35 vuotta täyteen. Olen onnellinen saadessani tehdä työtä, jota rakastan.

Hierontahoitojeni tarkoitus olisi mahdollisimman kokonaisvaltainen kehon- ja mielentasapainon tavoittaminen ja ylläpitäminen. Klassisen hieronnan lisäksi olen tehnyt energiahoitoja vuodesta -95. Syvä sisäinen haluni on aina ollut opastaa ja kannustaa kanssakulkijoitani syvempään itsensä tuntemiseen ja oman polkunsa löytämiseen.

Lisäopiskelujeni myötä intuitioni ja selvänäköni voimistui ja kykenin energiahoitojen yhteydessä ”katsomaan” symbolikuvin asiakkaan sen hetkisestä elämäntilanteesta ne ongelmakohdat, jotka johtuivat tunnekehon epätasapainosta.
AuraTransformaatio™- hoidon myötä meidän vanhempien on mahdollista ”päivittää” energiamme vastaamaan lastemme energioita, helpottaen mm. lasten ja vanhempien välistä ymmärrystä ja kommunikaatiota. Lue lisää muista vaikutuksista kyseiseltä sivulta!

Lisäksi olen lisännyt tietojani lukemalla monipuolisesti alan kirjallisuutta, sekä käynyt syventävillä kursseilla ja luennoilla.

Lisäkoulutuksia:

-Hermorata-, triggeripiste- ja SukeIntuitiivinen hieronta
-Healing 1,2,3
-Reiki 1,2
-Craniosakraali terapia 1
-Auravälittäjä™- koulutus