ANNI SENNOV

ANNI SENNOV

Auratransformaatio taustaa

AuraTransformaation™ kehittäjä Anni Sennov syntyi vuonna 1962. Hän aloitti uransa alun perin rahoitusalalla. Vuodesta 1993 alkaen hänellä on ollut oma henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa tarjoava praktiikka.

Vuonna 1996 monien vuosien sairastamisen jälkeen ja paneuduttuaan intensiivisesti uuden aikakauden energioihin Anni sai tietää lisää lapsissa tuolloin ilmenevästä uuden aikakauden energiasta ja aurarakenteesta.  Vielä silloin ei kenelläkään  Skandinaviassa ollut vastaavaa tietoa. Tämä oli alku täysin uudelle ja ennakkoluulottomalle ajatukselle auran sopeuttamisesta uuden aikakauden energioihin AuraTransformaatio™- hoidon avulla.

Anni Sennov on nuoresta saakka ollut erittäin lahjakas ymmärtämään ja hahmottamaan selvänäköisesti ihmisten persoonaa ja tietoisuutta koskevia asioita. Hänen menestyksensä neuvonantajana, näkijänä, kouluttajana ja kirjailijana perustuu yhä edelleen erittäin suoraan lähestymistapaan, joka voi olla välillä provosoivakin. Näin sen vuoksi, koska Anni haluaa saada ihmiset tietoisella tasolla havaitsemaan nopeasti oman elämänsä kannalta keskeisiä asioita.

AuraTransformaatiota™ tehdään jo monissa maissa. Kun tieto hoidosta alkoi lisääntyä, alkoi kiinnostus levitä Tankasta myös muihin maihin. Tällä hetkellä AuraTransformaatio™- hoitoja ja koulutusta saa Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Englannissa, Ranskassa ja Saksassa. Hoito on herättänyt kiinnostusta myös Euroopan ulkopuolellakin.
Anni on selvänäköinen neuvonantaja ja kansainvälinen luennoitsija. Hän on kirjoittanut yli 20 kirjaa, jotka käsittelevät energiaa ja tietoisuutta, AuraTransformaatiota, henkilökohtaista kehittymistä ja ihmissuhteita.  Useita Annin kirjoja on käännetty eri kielille.

Anni Sennovin suomenkielisiä kirjoja:

  • Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino
  • Henkikumppanuus- uuden aikakauden suhde
  • Karmasta vapaana uuteen aikakauteen
  • Pieni energiaopas 1

Lisätietoa: annisennov.com